Stefano de Martino, oğlu Santiago işinizde baba olarak: benzerlik inanılmaz

Tepekoylu19

Global Mod
Global Mod
Stefano de Martino varisi var ve Oğlu Santiago. Aşktan doğan en büyük oğul Belen RodriguezBabayı taklit etmek ve tıpkı onun gibi liderlik etmek istiyor Senin işin. Ve televizyon şefi tarafından Instagram'da paylaşılan fotoğrafa bakılırsa, bebek hedefini tamamladı.

İnanılmaz benzerlik

Stefano de Martino ve oğlu Santiago iki damla su. 9 Nisan Salı günü 12 yaşına giren Piccolo Santiago, beden hariç, babanın kıyafetlerini kendileri giydi. Siyah sıkı pantolon, beyaz gömlek, siyah kravat, arsız konut saçları ve kaçınılmaz akıllı gülümseme.

Bu nedenle, muhtemelen işinizin perde arkasına çekilen Stefano de Martino tarafından Instagram'da paylaşılan fotoğraftaki küçük Santiago gibi görünüyor: 12 yaşındaki, ünlü (ve korkulan) kırmızı telefon aracılığıyla doktorla konuşmayı iddia ederken 11 numaraya dayanan dirsekle tasvir edildi.

Baba-çocuk benzerliği inanılmaz. X'teki kullanıcılar, sadece 20 yaşındayken 'Amici''ye katıldığı sırada Stefano de Martino'nun eski bir fotoğrafını paylaşanların not ettiği gibi. “Bu sadece bir mini de Martino,” diyor sosyal platform.

Santiago'nun Doğum Günü

Belen ve Stefano de Martino'nun en büyük oğlu Santiago, 9 Nisan Çarşamba günü 12 mum öldü ve vesileyle Mamma Belen sosyal medyada çok tatlı bir özveri paylaştı. “12 yıl aşkım, zaman uçarken. Çok fazla ama çok gurur duyduğumu bilmek istedim, sen akıllı bir adamsın, kalp ve devasa bir hassasiyetle, meraklısın, meraklısın, sadıksın, sen karizmatiksiniz, karizmatiksiniz, sen karizmatiksiniz, sizden sorgulanıyorsun, yaratıcısınız ve tüm dünyam, gözlerinizin içinde”, sürekli.

“Seni seviyorum, beni ilk kez annem yaptığın için teşekkür ederim. Mutlu yıllar,” diye bitirdi Belen Rodriguez, küçük Santiago'yu iki versiyonda tasvir eden bir fotoğraf çeken fotoğraflara eşlik etti: biri hala bir çocukken ve son zamanlarda ilk doğanın nasıl büyüdüğünü gösteren diğeri.

Ayrıca oku