tüm hipotezler açık, adam kaçırma bile

Tepekoylu19

Global Mod
Global Mod
Her yönü araştırırjandarma müfettişleri, intikam için olası bir adam kaçırma da dahil olmak üzere hiçbir ipucunu dışlamamaktadır. Ancak 10 Haziran Cumartesi günü Floransa’da kaybolan 5 yaşındaki Kata adlı aile bireylerinin adını verdiği Perulu kız Mia Kataleya Chicllo Alvarez’i arama çalışmaları şimdilik sonuçsuz kaldı. O en son saat 15.00 civarında, ailenin çoğu Rumen yaklaşık yüz kişiyle birlikte yaşadığı şehrin kuzeyindeki Novoli semtinde, via Maragliano 100’de işgal edilmiş bir bina olan eski Astor otelinin avlusunda görüldü. ve Perulular. Moleküler köpeklerle de birkaç kez aranan bina, son haftalarda birçok kez bina sakinleri arasında tartışma ve kavgaların merkezinde yer aldı.

Ayrıca oku

Anne: “Onu kimin almış olabileceğini jandarmalara söyledim”

“Onu almış olabilecek jandarmalara söyledim.” Bu yüzden gazetecilere, Kata’nın annesi Kathrina’ya cevap verdi. “Hiç yalnız ayrılmadı – diye ekledi – Benim için, biri onu alıp götürdü, jandarmalara söyledim”.

Gazetecilere konuşan anne, “Bilinmeyen bir numaradan arandım, kızımın onda olduğunu söyledi” Kathrina’nın bir tanıdığının aktardığına göre, kayıp çocuğun bir arkadaşı yabancılarla görüşecekti. kadınlar ve erkekler, Kataleya’yı alın, kıyafetlerini değiştirin ve götürün. İfadeler, soruşturmayı yürüten jandarma müfettişleri tarafından inceleniyor.

soruşturmalar

Eyalet komutanı General Gabriele Vitagliano, “Soruşturmalar 360 derece. Şu anda bizi bir yola değil de diğerine eğilimli kılacak hiçbir unsurumuz yok. Yetişkinler tarafından kaçırılma veya sınır dışı edilme de dahil olmak üzere tüm hipotezler açık” dedi. Floransa Carabinieri’si, gazetecilerle birlikte soruşturmanın değerlendirmesini yaptı.

“Binada biri dün gece, biri bu sabah olmak üzere iki arama yapıldı ama küçük kızdan hiçbir iz yok. Küçük kız saat 15.00 sıralarında ortadan kaybolmuş, anne ise saat 15.15 sıralarında işten dönmüş, bir daha bulamamış. “, diye açıkladı general Vitagliano. Sabahın sonunda, saatlerce süren yorucu bekleyiş ve boş aramaların ardından çocuğun annesi Kathrina hafif bir hastalığa yakalanarak kurtarıldı. Genç kadın, “Zaman geçtikçe, birinin onu benden aldığından daha çok korkuyorum, ne düşüneceğimi bilmiyorum. Onu bulmama yardım et” sözleri birkaç kez söylendi. Anneye destek için Belediye bir psikolog ayarladı.

Ne oldu

Annesi Caterina’nın hikayesine göre Küçük Kata, “bir an dikkati dağılan ve onu aradığında kaybolan bir yetişkine emanet edildi. En son 15.15 civarında görüldü. O andan itibaren gerçekten ortadan kaybolmuş görünüyor. General Gabriele Vitagliano, Rai 3 programının kameralarına “Onu kim gördü?”

Anne işe gitmek için kızını amcasına emanet etmişti: Kadın eski işgal altındaki otele döndüğünde Kata artık avluda diğer çocuklarla oynamıyordu.

General Vitagliano, saat 15.15’ten önce “annesinin akrabasına emanet edilen” küçük kızın “çocukların birlikte oynamakta kendilerini oldukça özgür hissettikleri” avluda olduğunu söyledi. “Yetişkin bir an için dikkati dağıldı – bölgedeki ailelerin birbirini tanıdığı için yeterince korunduğuna inandığı bir bağlamda – ve çocuğu tekrar aradığında onu bir daha hiç görmedi”.

aramalar

Jandarma komutanı, “Tek yeni unsur”, eski otelin içinde yapılan aramalardan elde edilenler: “Yapıyı tam anlamıyla alt üst ettik ve küçük kızı bulamadık”. Bununla birlikte, binanın içinde yapılan aramalar, “ne olmuş olabileceğini anlamaya çalışmak” için soruşturma için yararlı “herhangi bir ipucu” aramaya devam ediyor. Aynı zamanda, jandarma “tüm vilayetin vatandaşlarından alınan raporları kontrol ediyor: şimdilik hepsinin asılsız olduğu ortaya çıktı, ancak bunları tek tek kontrol etmeyi ihmal edemeyiz”.

“Biz de bu saatlerde bir elekten geçiyoruz,” diye ekledi General Vitagliano, mahallenin henüz bir sonuç vermeyen kameralarını yarıçap olarak giderek genişletiyoruz. Umarız, gördüklerimizin yarıçapını genişleterek ve bir şey bulabilmek için çalıştığımızı”. Müfettişler, kiracılar arasında bir arada yaşamanın özellikle zor olduğu eski Astor otelinde neler olmuş olabileceğini yeniden yapılandırmak için çok sayıda insanla görüştüler, öyle ki Kathrina, Kata’nın annesinin bir arkadaşının itiraf ettiği gibi, “o cehennemden uzaklaşmak” istedi. . Müfettişler tarafından incelenen hipotezler arasında intikam için adam kaçırma da var ama şu ana kadar herhangi bir para talebi olmadı.

Cumartesi akşamından bu yana, annenin şikayeti üzerine jandarmaların ihbarı üzerine Floransa Valiliği tarafından ‘kayıp şahısları arama planı’ devreye girdi. Arama ve kurtarma faaliyetlerine polis güçleri, itfaiyeciler ve diğer kurumsal unsurlar katılmaktadır. Araştırma faaliyetleri, Valilik ve bir soruşturma dosyası açan Cumhuriyet Savcılığı ile yakın işbirliği içinde Arma dei Carabinieri tarafından koordine edilmektedir. Valilik, yararlı bilgilere sahip olan herkesin küçük Mia Kataleya’yı bulması ve yerel Carabinieri’yi Tek Acil Durum Numarası 112 aracılığıyla gecikmeden bilgilendirmesi için çağrıda bulundu. Valilik, kaybolduğu sırada beyaz tişört ve mor pantolon giyen 5 yaşındaki kızın fotoğrafını da yayınladı.

Kontrol odası, ‘İl kayıp kişileri arama planı’ kapsamında öngörülen bu öğleden sonra Valilikte yapıldı. Toplantı, küçüğün araştırma faaliyetine dahil olan tüm deneklerle durumun değerlendirilmesine hizmet etti.

Toplantının amacı – bir basın bültenini açıklıyor – duruma ilişkin güncellenmiş bir noktayı ortaya koymak ve hâlihazırda uygulamaya konulanlardan başka bir şeye ihtiyaç olup olmadığını kontrol etmekti. Şimdiye kadar yapılan aramalar, yine moleküler köpekler kullanılarak binanın içinde ve Mugnone nehri boyunca gerçekleştirildi. Araştırma faaliyetleri, Büyükşehir Belediyesi Sivil Koruma Daireleri ve Floransa Belediyesi tarafından etkinleştirilen gönüllü personelin kullanımıyla da devam edecek”. Kontrol odasının “araştırma faaliyetlerini izlemek için kalıcı olarak çalışır durumda” olduğu açıklandı.

Daha önce kızın fotoğrafını yayınlayan Valilik, basın açıklamasında Kata’nın tanımını da bildirdi: 115 cm boyunda, kahverengi saçlı ve gözlü. Kaybolduğu sırada kısa kollu beyaz bir gömlek, mor pantolon ve siyah ayakkabılar giyiyordu.