“Son kilometre her zaman zihinsel düzeyde en yorucu olanıdır. Salernitana bir kirpi gibi kapandı ve yediğimiz gol konusunda biraz saftık”. Napoli-Salernitana 1-1 kazanılan ve scudetto partisinin ertelendiği maçın ardından Napoli teknik direktörü Luciano Spalletti’nin Dazn’a söylediği sözler bunlar. “Çocuklar bu geceki gibi harika bir seyirciye bu mutluluğu yaşatamadıkları için çok üzgünler, bu noktalar zihinsel açıdan en zor ve yorucu noktalar, o zaman Salernitana gibi heyecanlı ve iyi eğitimli bir takım bulursanız kirpi gibi kapandı.” , zorlaşıyor”.
Ancak parti, Spalletti biraz hayal kırıklığına uğramış görünse bile ertelendi. “Ben böyleyim, tesadüfen kazansak bile benim için daha huzurlu ve insanların sevindiğini görmek daha büyük bir zevk, çünkü siz sevgiyi, sevgiyi algılıyorsunuz, onlara vermelisiniz, biz onların hayallerini temsil ediyoruz. almaları doğru: onlara rüyayı yaşatmak için ekstra gol atmamız gerekiyordu, ama benim açımdan zevk gecikiyor, çünkü bu sıralamada ben burada çok rahatsız değilim, çok rahatım … kutlamalar, çünkü bu iki noktayı vurgulayacağımıza inanıyorum”.
Ancak parti, Spalletti biraz hayal kırıklığına uğramış görünse bile ertelendi. “Ben böyleyim, tesadüfen kazansak bile benim için daha huzurlu ve insanların sevindiğini görmek daha büyük bir zevk, çünkü siz sevgiyi, sevgiyi algılıyorsunuz, onlara vermelisiniz, biz onların hayallerini temsil ediyoruz. almaları doğru: onlara rüyayı yaşatmak için ekstra gol atmamız gerekiyordu, ama benim açımdan zevk gecikiyor, çünkü bu sıralamada ben burada çok rahatsız değilim, çok rahatım … kutlamalar, çünkü bu iki noktayı vurgulayacağımıza inanıyorum”.