“Bazı durumlarda dedikodu daha da ileri gidiyor.” Sarah Toscano, Sanremo 2025'ten Verissimo'ya, festivalde de mevcut olan Federez ile bir ilişkinin sesleri hakkındaki soruları cevaplıyor. “Bu oyunun bir parçası, ancak özel hayat hakkındaki yorumlar hiç gerçekleşmeyen ve dolaşmaya başlamayan şeyleri endişelendirdiğinde acıyor,” diyor 19 yaşındaki çok genç şarkıcı, 'Amarcord' şarkısıyla festivale ilk katılım. “Akşamın erken saatlerinde gerilimi hissettim, sonra sahneden çıktığımda rahat hissettim ve tüm hafta duygularla dolu,” diyor.
Kariyerin alımıyla, sanatçının başka bir tutkusu olan tenis için daha az zaman var. Matteo Berrettini ile sosyal alışveriş, belgelerde kalıyor. “Kendimi tenis putlarımdan birinin önünde bulursam taş kalırdım. Berrettini harika bir oyuncu, tenis seviyesinde olağanüstü. O zaman ona ne söylemek istiyorsun? Ona 'Seni seviyorum' mi dedim? O biraz özel bir röportajdı …”.
Kariyerin alımıyla, sanatçının başka bir tutkusu olan tenis için daha az zaman var. Matteo Berrettini ile sosyal alışveriş, belgelerde kalıyor. “Kendimi tenis putlarımdan birinin önünde bulursam taş kalırdım. Berrettini harika bir oyuncu, tenis seviyesinde olağanüstü. O zaman ona ne söylemek istiyorsun? Ona 'Seni seviyorum' mi dedim? O biraz özel bir röportajdı …”.