“Roma üçüncü mü? Juve’nin kaç puanı olduğunu kim bilebilir”

Tepekoylu19

Global Mod
Global Mod
“Roma üçüncü mü yalnız? Juventus’un 59 puanı olmadığına emin misin? İtalya’dayız…”. Bunlar, Torino’da el bombalarıyla elde edilen başarının ardından Roma teknik direktörü Josè Mourinho’nun sözleri. Roma sıralamada üçüncü ancak Juventus, FIGC Temyiz Mahkemesi tarafından sermaye kazançları davası için verilen cezadan çıkarılan 15 puanı geri alırsa dördüncü olacak. Roma, Roma savcılığının transfer piyasası operasyonlarına yönelik soruşturmasının merkezinde, spor adaleti henüz devreye girmedi.

“Beni en çok hangi rakip endişelendiriyor? Kendimiz. Büyük takımlar gibi düşünmek istiyoruz ve bu tür takımlar herhangi bir müsabakadan atılmaz, bir sonraki müsabakayı kazanmak için daha fazla şansa sahip olmak için bir maç kaybetmezler. Sınırları olan bir kadromuz var “Avrupa Ligi’nde çeyrek finaldeyiz ama daha çok Şampiyonlar Ligi’ne benziyor. Şimdi haftada üç maç oynayacağız ve bu bizim için zor ama ben “küçük” düşünecek durumda değilim. Udinese’nin Feyenoord için daha az önemli olduğunu söyleyemem, maç maç düşünelim” dedi.

“Sınırlarımız var, tüm sezon boyunca Karsdorp’u kaybettik ve bugün belki de tüm sezon boyunca Solbakken’i kaybettik. Büyük düşünmeliyiz. Coppa Italia’da kaybettik çünkü futbolda kaybedebilirsin ama atılmak için değil. Avrupa’da Lig aynı olacak” diye devam ediyor.
 
Üst