“Mümkün olduğu kadar paylaşımcı bir reform yapmak istiyorum ama yine de yapıyorum. çünkü görevi İtalyan halkından aldım”. Başbakan Giorgia Meloni bunu, muhalefetle yaptığı görüşmenin arifesinde, merkez sağın Ancona’daki seçim kampanyasını kapatırken söylüyor. “Öncelik, yönetenleri halkla ilişkilendirmek. Konsensüs, istikrar gerekiyor: Yasama organlarının gömlek değiştirenlere rehin olması yeter, İtalyanlara bunu onlara borçlu olduğumu söyledim”.
Ayrıca oku
Pd liderinin söylediklerine uzaktan yanıt veren Meloni, “Muhalefetler bunun bir öncelik olmadığını söylüyor -” diyor. Laboratuvarda oluşturulan hükümetlere artık yeter demenin bir öncelik olduğuna inanıyorum. Vatandaşların sırtında ve bu ülkeye istikrar sağlamak, 5 yıl süren hükümetlerle, bu bir önceliktir.”
Ayrıca oku
Pd liderinin söylediklerine uzaktan yanıt veren Meloni, “Muhalefetler bunun bir öncelik olmadığını söylüyor -” diyor. Laboratuvarda oluşturulan hükümetlere artık yeter demenin bir öncelik olduğuna inanıyorum. Vatandaşların sırtında ve bu ülkeye istikrar sağlamak, 5 yıl süren hükümetlerle, bu bir önceliktir.”