“Napoli’ye verilen ceza ödenmeli”

Tepekoylu19

Global Mod
Global Mod
FIGC, Roberto Mancini’nin istifasının ardından Luciano Spalletti’yi milli takımın teknik direktörü olarak istiyorsa, Napoli’ye ödenmesi gereken cezanın önünde duramaz. Uzun bir açıklamada mavi başkan Aurelio De Laurentiis’in pozisyonudur. Napoli, geçen yıl Scudetto’yu kazandıktan sonra Spalletti’nin izinli yılını kabul etti, ancak bir ekleme yaparak kendilerini korudular. Teknik direktörün bu sezon yedek kulübesine dönmesi durumunda penaltı. Madde aynı zamanda FIGC için de geçerlidir.De Laurentiis’e göre, Spalletti’ye sezon başına 3 milyon değerinde üç yıllık bir sözleşme teklif eden ve toplam 3 milyon brüt cezanın önünde durmaması gereken.

Ayrıca oku

“Calcio Napoli için üç milyon kesinlikle çok değil ve Aurelio De Laurentiis için daha da az. Ancak Mevcut davadaki sorun, ‘kötü para’ değil, bir ilke sorunudur.sadece Calcio Napoli’yi değil, şirketlerin, anonim şirketlerin ve piyasanın kurallarına uyarak zorluklarla yüzleşmek için amatör tavrından vazgeçmesi gereken tüm İtalyan futbol sistemini ilgilendiriyor. Ancak ‘kural’ın ‘muafiyet’ olmasına izin verilmedikçe, futbol sistemi gelişemeyecek ve sağlıklı bir şirketi nasıl yöneteceğini bilmeyen ‘yetkili’ yorumcular olarak ‘Spalletti’ vakaları olmaya devam edecek. ,” dedi De Laurentiis yaptığı açıklamada.

“Federasyon ile ilgili olarak, tartışılan hikayeye bakıldığında, bana en şaşırtıcı görünen şey, teknik direktör Roberto Mancini’nin istifasıyla milli takım için çok önemli iki maçtan birkaç hafta sonra gelmemiz. , dikkate alınması gereken iki ana husus vardır: iş arkadaşlarınızla ilişkileri nasıl sürdüreceğinizi bilmiyorsanız onları istifaya yönlendirirsiniz; onları elde tutmaya uygun yasal araçların eksikliği vardır, ayrıca imzalanan sözleşmelere uyumu belirli hükümler yoluyla da belirler. Ve seçim hakkı olarak geçen sezon Avrupa’nın en iyi futbolunu ifade eden ve kendisine üç yıl için net 3 milyon maaş teklif eden 25 yıllık üst düzey deneyime sahip büyük teknik direktör Spalletti’ye düşerse, kimse önünde duramaz. onu sözleşmeden doğan yükümlülüğünden (yalnızca Napoli’ye değil, milyonlarca taraftarına olan bağlılığından) kurtarmak için yılda bir milyon brüt (koç adına ödeme yapmak) varsayımı. Bütün bunlar tutarsız.

“Yetkili yorumcular ve iletişim operatörleri tarafından yürütülen, birçok medyada yer alan soyut düşünceler çığından sonra, – De Laurentiis bir notta altını çiziyor – Teknik direktör olarak olası taahhüdüyle bağlantılı olarak Spalletti meselesini açıklığa kavuşturmanın gerekli olduğuna inanıyorum. İtalyan milli futbol takımının milli takımına her zaman büyük saygı duymuşumdur ve gençliğimde Napoli dışında tutkulu olduğum tek takım oydu Luciano Spalletti, sözleşmesinin son bir yılını doldurmasına rağmen Napoli, Scudetto’yu kazandıktan sonra “çok yorgun” olduğu için koçluk faaliyetine ara verme isteğini gösterdi.Yapılan iş için minnettarlığımdan, ondan saygı duymasını isteyebilecek olmama rağmen gözümü kırpmadım. Bu nedenle ona bu uzun dinlenme dönemini geçirme fırsatı verdim”.

Sonuç olarak, Napoli başkanı, “Büyük bir deneyime ve prestije sahip olan Spalletti’nin yerini alabilecek bir teknik direktör aramaya gittim. Kesinlikle mükemmel bir iş çıkaracak olan Rudi Garcia’yı belirlediğim için çok mutluyum. Spalletti’ye geri dönüyorum.” , Campione d’Italia takımının koçuyla derin bir bağ hisseden milyonlarca Napoli taraftarının sesini ve duygularını dinleyerek, ona sözleşmesini yerine getirmeme olasılığını vererek, bu izinli süreye uyulacağına dair garantiler istedim. , taahhüdünün başarısız olması durumunda bir ceza eklemek”.