Karnabahar Kızartması Tanımı İçin Materyaller
Not EkleTanımı Yazdır
- 1 bütün karnabahar
- 2 yumurta tuz
- Kızartmak için
- Sıvı yağ
- Haşlamak için;
- Su
Not EkleTanımı Yazdır
- Öncelikle karnabaharı küçük olmayacak biçimde keselim.
- Haşlamak için, tencereye su alın biraz tuz ekleyin.
- Çatal batacak kadar haşlayın ama epey haşlamayın dağılmasın.
- Başladıktan daha sonra süzgeçten geçirin güzelce süzüldüğünde avucunuza koyun ve bastırın.
- Yumurtaları bir kapta tuzunu atıp karıştırın.
- Tavaya yağı alın, biraz yakın ve karnabahar modüllerini yumurtaya bandırın.
- Yağa koyup kızartın afiyet olsun.