Karışık Kızartma Tanımı İçin Malzemeler
Not EkleTarifi Yazdır
- 5 adet orta uzunluk patates
- 4 adet biber
- 2 adet orta uzunluk patlıcan
- 1 adet havuç
- 1 adet domates
- 1 adet soğan
- 2 diş sarımsak
- Yarım çay bardağı sıvı yağ
- 2 yemek kaşığı salça
- 1 çay kaşığı kekik
- 1 çay bardağı su
Not EkleTarifi Yazdır
- Patates, biber, patlıcan, domates, soğan, sarımsak doğruyoruz.
- Üzerine yağ ekleyip öncesinden ısıtılmış fırınımıza koyalım.
- ondan sonrasında bir kaba salça kekik ve suyumuzu alıp karıştıralım.
- Üzerleri kızardığında çıkartıp hazırladığımız salçalı sosu ekleyelim ve yeniden fırına sürelim.
- Salçalı suyunu çektiğinde fırını kapatabilirsiniz. Afiyet olsuuuun