ICRYPEX, Kripto Para Süreçlerinden Kurulu Kaldırdı

AliDayı

New member
Kripto Para Borsalarında, alım-satım süreçlerini yaparken kullanmakta olduğunuz borsa sizden makul oranda kurul fiyatı keser. Bu meblağlar farklılık gösterebilir. ICRYPEX Kripto Para Borsası, kurul fiyatlarını muhakkak kripto paralar için büsbütün sıfırladı. Artık belirlenmiş kripto paralar ile alım-satım süreci yaptığınızda kurul fiyatı ödemeyeceksiniz.

ICRYPEX’te alım-satım yaparken komite fiyatı olmayan kripto paralar:

ApeCoin (APE), Alien Worlds (TLM), Reef (REEF), Sun (SUN), Just (JST), BitTorrent (BTT), Swipe (SXP), Loopring (LRC), Dent (DENT), Pangolin (PNG), Edis Fan Token (EDIS), Altay Fan Token (ALTAY), Gamer Arena Token (GAU) alım satım süreçlerinde komite fiyatı kaldırıldı.

ICRYPEX beraberinde yeni kayıt süreci gerçekleştiren üyelere 30 TL bedelinde Bitcoin bakiyesi ikram ediyor. Arkadaşını referans koduyla davet eden kullanıcılar, her davet ettiği arkadaşının üyeliğini tamamlaması durumunda 10 TL Bitcoin bakiyesi kazanıyor.

ICRYPEX’e nasıl üye olunur?

• Adım #1: ICRYPEX taşınabilir uygulamasını indirin:
    • Android için buradan.
    • iPhone için buradan.
    • Huawei için buradan.
  • Adım #2: Yükleme sürecini gerçekleştirdikten daha sonra ICRYPEX taşınabilir uygulamasını açın.
  • Adım #3: Kayıt süreci için gereken tüm ayrıntıları doldurarak süreci tamamlayın.
ICRYPEX kripto para borsasını niye tercih etmeliyim?

ICRYPEX ile yatırım süreçleriniz kolay kolay yönetebilir, süratli süreç yapabilir, transferlerinizi süratli bir biçimde gerçekleştirebilirsiniz. 2FA güvenlik tedbiri ile yatırımlarınızı itimat içerisinde saklayabilirsiniz. ICRYPEX’teki kripto varlıklarınız soğuk cüzdanlarda tutularak mümkün siber taarruzlara karşı korunur.