ICRYPEX, Fiyatsız Kripto Para Eğitimi Başlatıyor

AliDayı

New member
Gelecekte ömrümüzde büyük bir yer edinmesi beklenen ve ülkelerin şimdiden hakkında çalışmalarını hızlandırdığı blok zincir ve kripto para bölümü, bir fazlaca kişi için hala büyük bilinmeyenlerle dolu bir alan. Bu alanda eksiği olanlar ve bu eksiği doldurmak isteyenler ve kripto para bölümüne atılmak isteyenler içinse ICRYPEX’ten kaçırılmaması gereken bir fırsat geldi.

Türkiye’nin en tanınan kripto para borsalarından ICRYPEX, Türkiye’nin en kapsamlı makro trade ve kripto para eğitimlerini başlatıyor. Platform, 30 Temmuz Cumartesi günü Sheraton Grand Adana Hotel’de dal meraklılarıyla bir ortaya gelecek ve meraklıların tüm sorularına karşılık vermeyi, kendi stratejilerini oluşturmalarını ve muvaffakiyete ulaşmalarında birinci adımı atmalarını sağlamayı hedefliyor.

Eğitim büsbütün ücretsiz!

Kripto para dünyasında rotanızı belirlemeniz ve süreç stratejilerinizi geliştirmeniz için büyük bir fırsat olan bu eğitime katılmak tamamen ücretsiz olacak. Eğitime katılmak için yapmanız gerekenler de pek sıradan:

• Adım #1: ICRYPEX’in eğitim sayfasına ulaşın.
  • Adım #2: Kayıt formunu doldurun ve kaydolun.
ICRYPEX’in eğitimi için formu dolduran herkes eğitim alamayacak. Formu dolduranlar içinden 100 şanslı kişi belirlenecek. ICRYPEX takımı, formu doldurduktan daha sonra sizinle irtibata geçecek ve tüm ayrıntıları iletecek. İştirak bilgisi, telefon numaranıza SMS ve e-posta adresinize ayrıntılı bir iştirak e-postası olarak gönderilecek.

Eğitimde macro trade, Bitcoin, Ethereum, Litecoin ve XRP gibi bir hayli kripto para ünitesinin tahlilinin üretimine dair ipuçları verilecek, borsanın ve kripto paraların temel, orta ve ileri seviye tüm bilgilerina ulaşılabilecek. Eğitim, saat 12.00’da başlayacak ve 16.00’a kadar sürecek.