“Festival ile gündüz zaman uçar, sonunda Ariston'a 'misafir' değil”

Tepekoylu19

Global Mod
Global Mod
Sanremo 2025 ile de Gündüz Rai uçtu. “Bugünlerde olağanüstü denetim bütçeleri göz önüne alındığında, önemsiz olmak istemiyorum, ama Kayıt Dinleme. RAI1 ve RAI2'nin 14 ila 17 arasındaki toplamı asla bu kadar yüksek dinlemeler yapmadı, “Rai Gündüz Müdürü Angelo Mellone'un altını çiziyor. Sonra Adnkronos tarafından röportaj yaparken şunları ekliyor:” Büyük güçle altını çizmek istediğim şey O Bu yıl nihayet konukları hissetmedik ama co -stars. Hepimiz büyük bir uyum içinde, Prime Time yönetimi, üretim yönetimi ve RAI reklamcılığı ile birlikte çalıştık. Geçen yıla kadar Ariston'a erişim neredeyse yasaklandı “.

“Gündüz yönetimi, özellikle bu durumda – diyor Mellone – İşçi Müdürlüğü, Sanremo etkinliğinin hizmetinde bir yönetim. Ancak bu ekip çalışmasının olumlu etkisi karşılıklıdır. Yaptıkları şeyi yapmak için doğrudan festivalin elini vermek için çalışıyoruz ve açıkçası akşamların ışığı da gündüz yankılanıyor. Erdemli bir daire oluşturulur. Ve bu konuda kesinlikle Ariston'a girme, tiyatrodan, fuayeden, konuklar için yapılan çalışmadan bağlantı kurma fırsatına sahip olmamıza yardımcı oldu. Kısacası, geçen yıla kadar bizi reddedilen bir şey yapın, “Yineliyor.” Ve bunun için ilgili diğer Rai talimatlarına değil, aynı zamanda Carlo Conti'ye ve işi tasarlama yoluna da teşekkür etmeliyim: birlikte. Bu aynı zamanda CEO'mızın (Giampaolo Rossi, ed.) Gözetlemesidir. Bu festivali gerçekten birlikte yaptık ve en son baskılara kıyasla büyük bir fark.“, ekliyor.

Mellone ayrıca, festivalin gençlik hedeflerini dinlemenin patlamasının “festivalin geleceği için muazzam bir öneme sahip olduğunu da vurguluyor: Sanremo erkeklerle doluydu ama onu çocuklarımla da görüyorum, gençler onu çok takip etti ve Çoğu, aslında kazanan Olly için tezahürat yaptı.

Üretim düzeyinde, günün harika oyunlarına da ulaşıldı ” Önemli Tasarruflar: Yönetime geldiğimden beri, tüm programları festival haftasının hafta içi Sanremo'ya aktarmaya karar verdim. Ama sonra Sanremo'dan özel bölümler yapmaya karar verdik, sadece Cumartesi günü, Piazza'daki sahneyi kullanarak, Cam Box Balivo ile birlikte Caterina Balivo ile 'iyi tonoz' ve Federica Gentile ile 'çalma listesi' Colombo. VE Ariston'a yakın olmak önemlidir, çünkü kumarhanede veya tiyatrodan uzak çalışmalarda şarkıcılar gelmez“, Mellone altını çiziyor. Bu açıklıyor:” Gelecek yıl Cumartesi günü festivalde 'TV Talk' da getireceğiz “.

Günün baharında Rai, “hepsi mükemmel dinleme sonuçlarının eşlik ettiği, RAI1'de 'La Volta Good' ve Mellone'un altını çizen 'Bellamà' ile önemli artışlar kaydediyor. Kayıt festivallerinin ötesine “. Ama müzikal alanda bir yenilik olacak ve doğru: “9 Mart Pazar günü RAI2'de, 14: 00'de 'My My Muse', Marco Conidi, Lorella Boccia ve Ambrogio Sparagna'nın işbirliği ile gelecekPopüler Müzik, İtalyan halkının izinde, Roman Stornelli'den Taranta'ya, pürüzsüzden çeşitli bölgelerin diyalektik şarkısına “. Büyük İtalyan hikayesi olan günün çizgisi “.

Yaz aylarında gündüz zırhlılarının yaz versiyonları geri dönecek: 'Unomatta Summer' ve 'Summer Live'. “Davranış için, ilgili diğer yetenek taahhütleri – Mellone diyor – geçen yıl Alessandro Greco ve Greta Mauro ve Nunzia de Girolamo ve Gianluca Semprini ile elde edilen iyi sonuçlar göz önüne alındığında sürekliliğe devam etme eğiliminde olacağız”. Ancak “Camper”, dördüncü baskı ve Peppone'un davranışıyla da geri dönecek. Ancak yakında, “Muhtemelen RAI1 öğleden sonra 14'ten 16'ya kadar bir yenilik ilan edeceğiz: kopyalar yerine, önermek istiyoruz Yaz için gerçekten ve tamamen özel bir program. Ama daha fazlasını söylemek için erken “, Mellone. (Antonella Nesi tarafından)