“Bir lenfoma için hayatımı riske attım”

Tepekoylu19

Global Mod
Global Mod
Giancarlo Magalli Bugün 12 Mart Çarşamba günü Caterina Balivo'dan 'konuktu'Doğru zaman'. Televizyon şefi, 2023'te hayatını kaybetme riskiyle karşı karşıya kaldığında hatırladı. lenfoma.

Kızı Michela, durumun yerçekimini ilk bilen kişiydi: “Bana söylediler ya da onu aldılar ya da kaybettik,” dedi genç kadın 'İyi Zaman' dedi.

Teşhis ve enfeksiyon

Dadda'nın teşhisini ilk bilen Michela Magalli, “Bana telefonda söylediler, ama babamdan bahsetmedim çünkü endişelenmek istemedim,” dedi. “Bana 'Bu bir lenfoma, aksi takdirde iki ay içinde daha fazla ilgilenmeli' dediler.”

“Saçma olan şey, kızıma değil, bana değil. Eğer umursamadıysam, iki aylıktıydım,” diye açıkladı Giancarlo Magalli, hastanede de enfeksiyon alan Giancarlo Magalli. Michela, “Doktorlar olumlu değildi. Aslında, o günden beri babamla birlikte bir anım olduğunda her zaman teşekkür ederim, bu benim için bir hediye,” diye ekledi Michela.

“O zaman baba araba penceresine ateş ettiler.” Michela Magalli A #Lvb
😮
pic.twitter.com/zehn4igwte

– İyi Zaman (@Voltabuonrai) 12 Mart 2025
Komik hikaye

Giancarlo Magalli, kızına bağlı eğlenceli bir fıkra söyledi: “Tatilden sonra her zaman gece almaya gittim ve atış pencerede. Ne diyebilirim? TV sunucusu ütü kazandı.