Berlusconi, hastanede ilk gece: sabah bülten bekleniyor

Tepekoylu19

Global Mod
Global Mod
Silvio Berlusconi’nin hastanedeki ilk gecesi herhangi bir özel haber olmadan geçti. Dün sabahtan beri San Raffaele hastanesinde kardiyotorasik yoğun bakımda yatan Forza Italia’nın liderine ortağı Marta Fascina eşlik ediyor. Şimdiye kadar herhangi bir güncelleme yayınlanmadı, ancak eski başbakanın hastaneye kaldırılma nedenlerini ve sağlık durumunu netleştirebilecek olan tıbbi bültenin sabah saatlerinde yayınlanması bekleniyor.

Ayrıca oku

“Sessiz gece, koşullar sabit” başbakan yardımcısı, dışişleri bakanı ve Forza Italia’nın iki numarası Affaritaliani.it’e şunları söyledi: Antonio Tajani.

“Başkan Berlusconi, zaten sahip olduğu bir şeyin ölümünden sonra bulaştığını buldu. Testler için hastaneye kaldırılmıştı, sessiz bir gece geçirdiğini anlıyorum ve önümüzdeki birkaç saat içinde evrimi anlayacağız. Olumlu olmasını umuyoruz. Başkan, Forza’nın etkinliğini istiyor.” İtalya hızlı ilerliyor ve durmuyor.Berlusconi uyanık.Onunla temas halindeyiz, 5 ve 6 Mayıs gösterileri onaylandı.Cumartesi gece yarısına kadar onunla çalıştım: Berlusconi çok aktif biri, Forza’ya aşık. İtalya” dedi Paolo BarelliCamera di Forza Italia’nın lideri, RTL 102.5’te Non stop news’in mikrofonlarına.

Barelli, lösemiyle ilgili söylentilerle ilgili olarak, “Bu tür ayrıntılara giremem. Lösemi hakkında ne derler bilmiyorum. Faaliyetiyle iz bırakan Berlusconi’den bugün bütün dünya endişeli. bir tıp bülteni çıkar umarım rahatlatır.Ailesine çok yakındır.” “Forza Italia’yı ve ülkenin geleceğini düşünüyor”.