Anoral'daki En İyi Kadın Oyuncu, 5 heykelcikten film

Tepekoylu19

Global Mod
Global Mod
Şaşırtıcı bir şekilde Mikey Madison, ANRA'daki rolü için Los Angeles'taki En İyi Kadın Oyuncu için Oscar 2025'i kazandı. Bu ayın sonunda 26 yaşına girecek aktris, Sean Baker'ın komedi-drama'sındaki Rus milyarderlerinin olgunlaşmamış oğluna aşık olan genç bir fahişeyi yorumladığı için ödül alan en genç dokuzuncu kadın.

“O gerçekten gerçeküstü,” dedi Madison, bu Pemoio'nun büyük favorisi Demi Moore'un 'Madde' için dövüldükten sonra Akademi Ödülü'ne. “Los Angeles'ta büyüdüm ama Hollywood her zaman çok uzak görünüyordu. Bu odada olmak gerçekten inanılmaz. “Anora, 6 adaydan 5 heykelcik fethetti: En İyi Film, En İyi Yön, En İyi Önde gelen oyuncu, En İyi Orijinal Senaryo ve En İyi Montaj.

Madison, rolüne hazırlanmak için, filmin çoğunun ayarlandığı Brooklyn'deki Brighton Beach bölgesinde yaşadı ve filmde temsil edilen kulüp türünü ziyaret etti. Ayrıca Rusça öğrenmeye başladı – telaffuzu film için mükemmel olmasa bile – ve kutup -dance dersleri aldı. Filmde birkaç çıplak ve samimi sahne var: “Her zaman rahat hissettim ve aynı zamanda inanıyorum çünkü aynı zamanda ani” dedi.

Madison, genç Max Fox'u oynadığı 'Better Things' serisinde önemli bir rol oynadı. Sonra Quentin Tarantino, Charles Mason'un takipçisi Susan Atkins'i oynadığı Quentin Tarantino'nun 'Hollywood'daydı' ile geldi. Ve 'Scream' 'de bir rolden sonra, Anra ile büyük sıçrama.