2024 Roma Avrupa Atletizm Şampiyonası, Fidal’a bağlı ASD biletleri %25 indirimli

Tepekoylu19

Global Mod
Global Mod
Yaklaşan Roma 2024 Avrupa Şampiyonası göz önüne alındığında, sporun kraliçesi olarak kabul edilen disiplini her gün uygulayan ve teşvik edenlere saygı duruşunda bulunmak amacıyla atletizmin temel hareketine adanan bir promosyon. Gelecek yaz için planlanan etkinliği düzenleyen EuroRoma 2024 Vakfı, Fidal’e bağlı ve İtalya topraklarında faaliyet gösteren tüm Amatör Atletizm Spor Birlikleri yararına bir teklif ayırmaya karar verdi: ASD’ler indirimli fiyatla satın alabilecek. 7-12 Haziran 2024 tarihleri arasında Roma Olimpiyat Stadı’nda gerçekleştirilecek tek gecelik seanslar için geçerli biletlerde ve üç ve altı günlük müsabakalar için sezonluk biletlerde %25 indirim.

Promosyon 30 Ekim’e kadar geçerli olacak ve ASD’ler girişime özel bir platforma bağlanarak promosyona erişebilecek. Dernekler, firma kodlarını girerek bilet ve sezonluk biletleri %25 indirimli satın alma imkanına sahip olacak. Roma 2024 Avrupa Atletizm Şampiyonası programı, 6 Haziran’da gülle atma elemelerinin yapılacağı şehirdeki özel bir yerde yapılacak ön izlemeyle birlikte ardı ardına altı gün süren müsabakaları ve 11 genel oturumu içeriyor. Geçtiğimiz 17 Ağustos’tan bu yana bireysel sabah ve akşam oturumlarının biletleri 5 Euro’dan başlayan fiyatlarla, ön satış hakları ve hizmet komisyonlarıyla birlikte, yarışmanın ilk üç günü için sezonluk biletler (“Haftasonu Başlıyor”, 7-9 Haziran) satışa sunuldu. ) ve takip eden üç gün boyunca (“Bitiş Günleri”, 10-12 Haziran) ve Avrupa Atletizm Şampiyonası’nın tüm programını Olimpiyat Stadı’nda takip etmenizi sağlayacak “Hepsi Bir Arada” sezonluk bilet.

“Son aylarda çeşitli ulusal ve uluslararası atletizm etkinliklerine katılma fırsatı buldum. Bizim için değerli bir ilham kaynağı olan ASD sporcularının, teknisyenlerinin ve yöneticilerinin ve tüm FIDAL dünyasının paylaştığı inanılmaz bağlılık ve büyük tutku beni özellikle etkiledi. Yaklaşan Roma 2024 Avrupa Atletizm Şampiyonası’nı göz önünde bulundurarak, onlara müsabakaların duygularını yakından deneyimleme ve favori sporcularını Olimpiyat Stadı’nın tribünlerinden ve virajlarından destekleme fırsatını sunmak istiyoruz. Elli yıl sonra, Roma ve İtalya böylesine prestijli bir etkinliğe ev sahipliği yapma fırsatına sahip ve Vakıf, taban hareketinin tüm üyelerini bu büyük atletizm kutlamasına katılacak bir konuma getirmeyi amaçlıyor”, diye açıklıyor EuroRoma 2024 genel müdürü Paolo Carito Temel.
 
Üst