“2 yıllık sözleşmem var firmaya sorun”

Tepekoylu19

Global Mod
Global Mod
“2 yıllık sözleşmem var, kulüp için müsaitim”. Massimiliano Allegri topu Juventus’un eline bıraktı. Juventus teknik direktörü sezonu kupasız bitiriyor ve ligde 10 sayılık ceza sayesinde yedinci sırada yer alıyor ve bu da UEFA’nın herhangi bir önlemini beklemeden bir sonraki Konferans Ligi’ne katılmaya değer.

“Üçüncülük (penaltısız, ed), Avrupa Ligi’nde yarı final ve İtalya Kupası’nda yarı final: sonuçlar bunlar. Mazeret istemiyorum, bazı anlarda hatalar yaptık, ilk dakikalarda.” Sezonun bir bölümünde daha iyisini yapabilirdik. Ne yazık ki “Avrupa Ligi yarı finalinde Sevilla’da” olağanüstü bir koşu durdu. Bu geri dönüşü denemek için kazanmak zorundaydık, takım geçen yılki sonucu iyileştirerek 72 puana ulaştı. oyuncuları suçlayacak hiçbir şey yok, çok iyi hatırlayacağımız bir yılda dağlarda Ruslar olmakta iyiler” dedi Dazn.

“Kulüp gelecek yıl ne yapmak istediğini planlamalı, belirtilerim olduğunda her zaman yaptığım gibi hazır olacağım. Bir hata yaptım ve yapmaya devam edeceğim. Sözleşmenin feshi için pazarlık yok” . “2 yıllık sözleşmem var, transfer pazarını ve sezonu planlamak için 40 günü olan kulüp için müsaitim. Şu anda yeni bir temel var, nasıl çalışılacağına dair net fikirlerim var. Yapılması gereken şartlar var. seneye daha iyi.”